Fotoverslag

donderdag 15 augustus 2013 01:00 6.634 keer bekeken

Theater mode Theater mode sluiten

Fotoverslag Training en Ben Wijnstekers soccer schools

Let op! Het lijkt dat u het fotoverslag vanaf een mobiel of tablet bezoekt. Uw provider kan kosten rekenen voor het gebruik van veel data.

De druk bezochte training van vandaag op weg naar de klassieker werd op de 2 trainingsvelden afgewerkt.

Op het eerste veld was Gio en Ronald bezig met een deel van de spelers bezig om corners en vrije trappen te oefenen.

Veel aanwijzingen van de leermeester.

Op het andere veld waar konden de toeschouwers genieten van een partijtje voetvolley.

Dit alles onder leiding van Jp van Gastel.

De toegestroomde toeschouwers uit alle delen van het land genoten van de kunsten van de Feyenoord spelers die enkele meters afstand speelde.

Hilarische momenten .

Een eindelijk weer lachende gezichten bij spelers en toeschouwers.

De eerste 3 dagen na de teleurstellende wedstrijd tegen twente was de spanning om te snijden .

Maar de spelers kijken nu weer vooruit en dat is maar goed ook.

Het lijkt erop dat de irritaties zijn uitgesproken en dat iedereen weer voor hetzelfde doel gaat.

Gio is altijd al opvallend goed geweest in dit spelletje. Maar dit keer was het Pelle die goed gebruik maakte van zijn lengte en met een aantal slimme balletje zijn tegenstanders op het verkeerde been zette.

Met onze nieuwe aanwinst Armenteros kunnen wij wel eens voor een verassing gaan zorgen in de aankomende wedstrijd in de arena . Zeker als de klik er komt met Pelle.

Het ziet er dus goed uit zo op het eerste gezicht.

Ondanks de stromende regen nemen de spelers toch nog even de tijd om enkele handtekeningen uit te delen en te poseren voor de camera.

En als de laatste speler van het veld is dan is het de taak aan terreinmeester Henk om de sporen van de training te wissen

Die prachtige velden hebben heel wat te lijden. Ronald Koeman wil dat er voor elke training gesproeid wordt.Dit is geweldig voor de balsnelheid natuurlijk maar niet goed voor het gras. De wortels zoeken dan hun weg niet in de diepte dus het gras is heel kwetsbaar. Zeker in het najaar en de winter zal dit gevolgen gaan krijgen.

Maar op dit moment ligt het erbij als een biljart laken. We laten Henk zijn werk doen en gaan even een kijkje nemen bij Ben Wijnstekers die met zijn soccer school op de andere velden aan het werk is met jonge talentvolle spelertjes.

Feyenoord Soccer Schools werkt nauw samen met de Feyenoord Academy, die in 2013 voor de vierde achtereenvolgende keer(!) werd verkozen tot beste jeugdopleiding van Nederland. De jeugdopleiding van Feyenoord is nauw betrokken bij het trainingsprogramma dat wordt aangeboden en bij de selectie van de trainers. Deelnemers aan alle programma's en activiteiten worden op dezelfde manier getraind als de jeugd in de opleiding van de club. Daarbij staat het plezier in het voetbal voorop, ongeacht het niveau of de club waarvan van de deelnemers lid zijn. Uiteraard zijn alle trainingsvormen erop gericht dat alle deelnemers daadwerkelijk stappen vooruit gaan maken in hun ontwikkeling als voetballer.

En ook Ben heeft natuurlijk echte fans. Feyenoord vriend Sluip toont hier met trots zijn Feyenoord sjaal waarop oa Ben Wijnstekers is afgebeeld.

Huibertus Johannes Nicolaas Wijnstekers heeft maar liefst 419 competitie duels gespeeld voor Feyenoord

En ontelbare wedstrijden na zijn carrière.

En nog steeds gaat er geen dag voorbij zonder dat de enige echte mister Feyenoord ergens in het land zijn ervaringen deelt met jonge spelers.

Uiteraard doet hij dit met een zeer professioneel team.

En die jeugdspelers die geniet met volle teugen.

Voor alles wordt gezorgd tijdens deze dag. Kijk maar eens op de site van soccer schools Feyenoord en verras je zoon/dochter/neefje nichtje/broertje/zusje enz enz met een echte Feyenoord training.

En de basis van dit alles is natuurlijk om de talentvolle jonge spelers enthousiast te maken voor Feyenoord. En wie weet loopt er vandaag wel weer 1 tussen die ooit in de laatste minuut van de wedstrijd tussen 020 en Feyenoord het winnende doelpunt voor ons maakt.

Alles bij Feyenoord draait altijd maar weer om de winst tegen 020.het lijkt wel alsof deze wedstrijd meer punten oplevert als bv een duel tegen pec zwolle. En eigenlijk is dat ook zo. Niets is mooier als 3 punten meenemen uit de arena. Het is dat ik niet kan juichen in dat vak waar ik zit ,maar als dat wel zo was dan zou ik zo hard juichen dat ik waarschijnlijk met een klaplong in het ziekenhuis zou belanden................ NOG 3 DAGEN !!..............

Website statistieken

FR12.nl heeft 72613 leden - Op dit moment zijn 701 mensen actief, waarvan 191 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved