#TT | Schreuder 'nummer één'-kandidaat om Slot op te volgen

#TT | Schreuder 'nummer één'-kandidaat om Slot op te volgen

Dick Schreuder lijkt een goede kans te maken om de vertrekkende Arne Slot op te volgen als hoofdtrainer van Feyenoord. Dat meldt althans het Spaanse Marca. Volgens de krant zou Schreuder, die momenteel met het Spaanse Castellón op koers ligt voor promotie naar LaLiga2, op 'pole position' liggen.

'Dick Schreuder is de verrassende nummer één-kandidaat geworden in De Kuip', viel onder meer te lezen. Hoe serieus die claim van het Spaanse medium is, is de vraag. Verschillende Nederlandse journalisten meldden juist dat Feyenoord nog voor niemand concreet is. Toch is Schreuder wel een optie die vaker klonk. Zo wees Marca op de woorden van Kenneth Perez in Dit Was Het Weekend, waar hij Schreuder 'een goede trainer voor de top drie' noemde.

Ook Arno Vermeulen opperde de naam van Schreuder. "Een trainer die vorig jaar in Nederland veel indruk maakte, een goede naam heeft en waar spelers mee weglopen", zei hij, gebaseerd op Schreuders tijd bij PEC Zwolle.

Als Feyenoord voor Schreuder gaat, is het wel de vraag wat er nodig is om hem los te weken. De trainer tekende afgelopen seizoen voor liefst vier seizoenen bij het ambitieuze Castellón en ligt nu dus nog tot 2027 vast.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties