Terugkeer Pusic niet uitgesloten: "Denk dat ze ook over hem gaan praten"

Terugkeer Pusic niet uitgesloten: "Denk dat ze ook over hem gaan praten"

Het vertrek van Arne Slot bij Feyenoord lijkt aanstaande en het speculeren over zijn opvolger is daarmee ook begonnen. Een naam die hier en daar genoemd wordt, is die van Slots voormalig assistent Marino Pusic. Volgens clubwatcher Mikos Gouka zal die optie in ieder geval intern besproken worden.

"Shakhtar heeft 5,5 ton betaald om Pusic bij Feyenoord weg te krijgen rond de winter, dus het lijkt me sterk dat ze hem nu weer terug laten gaan", begon Gouka nog in de AD Voetbalpodcast. "Maar ik weet niet wat de deal daar is en of ze er heel moeilijk over doen. Hij heeft wel een aantal voordelen, waarmee zeker niet uit te sluiten is dat hij in beeld zal raken."

Gouka somde die voordelen op: "Pusic heeft in de staf van Slot gewerkt, weet hoe het voetbal gespeeld moet worden en welke intensiteit erbij hoort. Hij was een graag geziene trainer in de spelersgroep en heeft ook wel wat aanbidders binnen de club. Ook in de Raad van Commissarissen, in de hoek van Sjaak Troost en Toon van Bodegom. Dat zijn geen onbelangrijke mensen om achter je te hebben. Ik denk dat ze bij Feyenoord ook wel over Pusic gaan praten."

Ik zou Pusic een goede opvolger vinden voor Slot
Lees meer over
Marino Pusic
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties