'Slot neemt drie stafleden mee naar Liverpool FC'

'Slot neemt drie stafleden mee naar Liverpool FC'

Feyenoord moet voor volgend seizoen niet alleen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Arne Slot maakt komende zomer de overstap naar Liverpool FC. De Rotterdammers hebben vrijdagavond een akkoord weten te bereiken over een transfersom van de 45-jarige succescoach. Daarnaast is bekend geworden dat Slot in totaal drie stafleden meeneemt naar de Premier League.

Volgens Feyenoord-watcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad gaat het om assistent-trainer Sipke Hulshoff. De Fries maakte sinds 2022 deel uit van de technische staf van Feyenoord. Hulshoff is tevens assistent van bondscoach Ronald Koeman bij het Nederlands elftal. Naast Hulshoff moet Feyenoord ook afscheid nemen van Etiënne Reijnen.

Feyenoord heeft Reijnen in november 2023 aangesteld als Analist & Adviseur technische staf. De Rotterdammers hebben Reijnen overgenomen van SC Cambuur als opvolger van Marino Pusic. De assistent-trainer vertrok naar Shakhtar Donetsk en de vacature die vrijkwam werd benut door Reijnen. Ook Ruben Peeters, Head of Performance bij Feyenoord, maakt de overstap naar Liverpool.

Volgens buitenlandse media is er een totaalakkoord bereikt voor een bedrag tussen de dertien en vijftien miljoen euro. De Telegraaf heeft meer informatie proberen los te krijgen over het akkoord met Liverpool FC, maar de stadionclub wilde in dit stadium nog geen duidelijkheid geven. Dat heeft alles te maken met het feit dat er een mondeling akkoord is bereikt en dat er pas mededelingen worden gedaan als daadwerkelijk de handtekeningen zijn gezet door alle partijen.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties