Derksen onthult uit 'doorgaans betrouwbare bron' kandidaat-opvolger Slot

Derksen onthult uit 'doorgaans betrouwbare bron' kandidaat-opvolger Slot

Marino Pušić is de nummer één kandidaat om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord. Johan Derksen slingert het opvallende gerucht de wereld in tijdens de uitzending van 'Vandaag Inside'. Nu de succescoach definitief de overstap maakt naar Liverpool FC, moet Feyenoord op zoek naar een geschikte opvolger.

"Ik hoorde uit doorgaans betrouwbare bron dat bij Feyenoord de eerste kandidaat Marino Pušić is," vertelt Derksen in het praatprogramma van vrijdagavond. "Hij zit nu bij Shakhtar Donetsk, de voormalig assistent-trainer van Feyenoord. Hij heeft met Slot gewerkt in het begin bij Feyenoord en ook in Nederland bij AZ." Tafelgast Valentijn Driessen vult aan. ''Die staat er heel goed op bij de directie.''

Pušić is de tweede naam die in verband wordt gebracht met een functie bij Feyenoord als hoofdtrainer. Joseph Oosting stond volgens De Telegraaf ook op het lijstje van de Rotterdammers, maar FC Twente maakte vrijdagmiddag bekend een akkoord te hebben bereikt over een contractverlenging, waardoor de naam van Oosting kan worden geschrapt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties