Speculeren gaat door: "Twee kandidaten op dit moment heel erg in beeld"

Speculeren gaat door: "Twee kandidaten op dit moment heel erg in beeld"

Het is afwachten op de officiële aankondiging dat Arne Slot de nieuwe hoofdtrainer van Liverpool FC wordt. Nog langer zal het wachten zijn tot Feyenoord een nieuwe hoofdtrainer heeft gevonden voor het komend seizoen, maar ondertussen wordt er in de voetbalmedia wel volop gespeculeerd over een mogelijke opvolger. Zo klinkt nu de naam van Graham Potter.

"In mijn ogen zijn er twee kandidaten op dit moment heel erg in beeld", vertelt Chef Telesport Marcel van der Kraan in gesprek met De Telegraaf. "Marino Pusic ligt geweldig bij de spelers en is een man die ook in Nederland op eigen benen heeft gestaan. Hij heeft Champions League gespeeld met Shakhtar en het geweldig gedaan tegen Barcelona. Maar hij zit natuurlijk bij een club die in een ongelofelijk moeilijk land actief is. Zijn familie is nog hier en zijn zoon speelt bij Feyenoord, maar Feyenoord gaat nooit van één naam uit."

De andere naam die Van der Kraan brengt is een opvallende. "Graham Potter, van wie iedereen denkt dat hij in beeld is bij Ajax, maakt een grotere kans om naar Feyenoord te gaan. Feyenoord staat er veel beter op en Potter heeft zijn bedenkingen over Ajax, omdat de club niet de goede organisatie heeft staan." De journalist benadrukt echter wel dat Feyenoord momenteel nog niet concreet is en Potter nog niet een echt 'kandidaat' is.

Bij Chelsea ging het avontuur van de Engelsman mis en dus zoekt hij nu naar een club waar hij kan rekenen op zekerheid en zijn vak weer met plezier kan uitvoeren. "Dat is Feyenoord wel. Hij speelde bij Brighton fantastisch aanvallend voetbal en die club is groot geworden onder Graham Potter. Hij heeft bij Zweden ook eerder een club in het buitenland onder zijn hoede gehad en dat is ook goed gegaan."

Op basis van de geruchten gaat mijn keuze naar:
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties