#TT | Feyenoord toont interesse in Spanjaard Goudani

#TT | Feyenoord toont interesse in Spanjaard Goudani

Hoewel de trainer van Feyenoord voor volgend seizoen nog niet bekend is, zoekt het bestuur van de club ondertussen gewoon door naar versterkingen. Vaak is er aangegeven dat de Rotterdammers met oog op de Champions League vooral zoeken naar versterkingen aan de bovenkant, maar uiteraard zijn ook talenten welkom bij de club.

Volgens L’Equipe journalist Loïc Tanzi volgt Feyenoord de 19-jarige Ihab Goudani. De aanvallende middenvelder staat sinds dit seizoen onder contract bij het Franse 93 Bobigny en zijn statistieken zijn daar dusdanig goed dat er veel clubs geïnteresseerd zijn. Goudani speelt in de Onder 19-competitie en wist daar in 24 duels 17 keer te scoren. Voor Feyenoord was dit een aanleiding om hem een aantal dagen op proef naar Rotterdam te halen, zo meldt de journalist op X.

Feyenoord is echter niet de enige club met interesse, want afgelopen dagen zou Goudani ook al op proef zijn geweest bij het Spaanse Atheltic Club. Volgens Foot Mercato zijn er nog veel meer clubs met interesse en staat de talentvolle Spanjaard ook op de radar van bijvoorbeeld Anderlecht, FC Barcelona en Ajax. Of hij in Rotterdam wordt gezien als versterking voor het eerste elftal, de jeugd of wellicht FC Dordrecht is nog niet bekend. Goudani speelde eerder in de jeugdopleiding van het Franse Racing CFF, het Italiaanse Pisa en vervolgens weer in Frankrijk bij JA Drancy.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties