'Feyenoord zet in op langer verblijf van Wellenreuther'

'Feyenoord zet in op langer verblijf van Wellenreuther'

Als het aan Feyenoord ligt, gaat Timon Wellenreuther spoedig zijn contract bij de Rotterdammers verlengen. Volgens 1908.nl ligt er een contract klaar voor de Duitse doelman en hoopt men hem hiermee te overtuigen om langer te blijven. Wellenreuther staat ook in de belangstelling van een groot aantal andere clubs, waaronder PSV.

Wellenreuther zag hoe Bijlow onlangs 'gewoon' weer terugkeerde in de basiself met oog op het aankomende EK in Duitsland. Door zijn goede prestaties moet dit mentaal een klap zijn geweest voor de tweede doelman. Eén ding is wel duidelijk: de 28-jarige Duitser wil volgend seizoen graag ergens eerste keeper zijn. Mogelijk kan dit bij Feyenoord als Bijlow wordt verkocht, of een nieuwe trainer Wellenreuther verkiest boven het kind van de club.

De doelman met een marktwaarde van zes miljoen euro heeft nog een contract voor één jaar bij Feyenoord en de Rotterdammers hopen dit contract met minimaal één jaar te verlengen.

Lees meer over
Timon Wellenreuther
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties