Geen twijfels bij nieuwe stap van Robin van Persie: "Hier zit een plan achter"

Geen twijfels bij nieuwe stap van Robin van Persie: "Hier zit een plan achter"

Het is nog altijd wachten tot zowel Liverpool FC als sc Heerenveen het bericht brengen van hun nieuwe hoofdtrainer. Robin van Persie is akkoord over een tweejarig contract en gaat de Feyenoord Academy verruilen voor de hoofdmacht van de Friese club. Hem wacht daar zijn eerste grote uitdaging van zijn trainerscarrière.

Afgelopen weekend zag Van Persie hoe sc Heerenveen met 0-8 verloor van PSV en dat zal ongetwijfeld een dubbel gevoel hebben opgeleverd. "Hoe zou Van Persie naar de wedstrijd hebben gekeken? Ze hebben meerdere gesprekken gehad. SC Heerenveen wil hem als trainer, en van Persie wil trainer worden van SC Heerenveen", begint Sander De Vries bij Omroep Abe van de Leeuwarder Courant. "Ik zal je zeggen: dit gaat gebeuren. Het is wachten op de witte rook."

Volgens de journalisten hoeft men niet bang te zijn dat er toch nog een probleem zit in de deal. Jan Vlap benadrukt dat Feyenoord ook niet terugkrabbelt wegens het vertrek van Arne Slot. "Als Feyenoord het niet had gewild dan had Feyenoord het niet zover laten komen. Ik denk ook niet dat Feyenoord nu nog denkt: we moeten hem nu nog snel terughalen. Natuurlijk niet. Hier zit een plan achter. Ze hebben ook wel rekening gehouden met het feit dat Arne Slot weg zou kunnen gaan."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties