Feyenoord presenteert Jacobs als nieuwe Head of Academy

Feyenoord presenteert Jacobs als nieuwe Head of Academy

Feyenoord heeft Zeb Jacobs gepresenteerd als nieuwe Head of Academy. De geboren Belg komt over van Rangers FC en volgt in De Kuip na dit seizoen de vertrekkende Rini Coolen op. Hij tekent een driejarig contract tot medio 2027.

"Na een zorgvuldige selectieprocedure hebben we met Zeb een uitstekende opvolger van Rini Coolen in huis gehaald", vertelt Jelle Goes, recruitment & development manager bij Feyenoord. "Jacobs heeft in korte tijd een goede reputatie opgebouwd en veel ervaring opgedaan bij de jeugdopleidingen van diverse aansprekende clubs. Met zijn achtergrond en visie denken we dat hij goed zal passen binnen Feyenoord Academy, zodat we voort kunnen bouwen op de al succesvol ingeslagen weg."

Jacobs was ook in beeld bij Manchester City, maar koos voor het plan van Feyenoord. "Als een grote club als Feyenoord zich voor je meldt dan is dat niet alleen een compliment maar ook een prachtige kans", vertelt hij zelf op de website van Feyenoord. "Feyenoord Academy is een jeugdopleiding met een uitstekende staat van dienst en prachtige faciliteiten. Aan mij de eervolle taak om samen met alle coaches en overige staf Varkenoord, dat al vele grote talenten voort heeft gebracht, naar het volgende niveau te brengen en zo de verbindingsschakel naar en levensader van Feyenoord 1 te zijn. Een mooie uitdaging, waar ik heel veel zin in heb."

Jacobs begon in 2018 als Technical Coach bij KV Mechelen en werd vervolgens Head of Development bij Royal Antwerp FC. De afgelopen jaren was hij in verschillende functies werkzaam bij Rangers FC. Dit seizoen was hij in Glasgow Academy Director.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties