'Hartman voerde gesprekken met Chelsea over mogelijke transfer'

'Hartman voerde gesprekken met Chelsea over mogelijke transfer'

Quilindschy Hartman heeft dit jaar gesprekken gevoerd met Chelsea over een mogelijke transfer, zo meldt 1908.nl woensdagmiddag. Zoals bekend heeft de linksback afgelopen maart een knieblessure opgelopen, waardoor deze overstap er voorlopig wordt uitgesteld. Toch scheelde het niet veel voordat de club uit Londen toenadering had gezocht met Feyenoord.

Chelsea heeft Hartman in de afgelopen seizoenen onder trainer Arne Slot uitvoerig gescout en raakte onder de indruk van zijn talent. In de maanden voor zijn blessure zijn er zelfs al gesprekken gevoerd tussen het management van de linksback en het bestuur in Londen, maar door zijn knieblessure heeft Chelsea uiteindelijk geen toenadering gezocht bij Feyenoord zelf. Hartman ging er zelf al vanuit dat hij komende zomer een transfer zou maken, maar nu hoopt hij rond de winterstop weer terug te keren in de selectie van de Rotterdammers.

Hartman heeft bij Feyenoord een contract tot medio 2026 en volgend seizoen zal hij zeker in Rotterdam actief zijn. Toch is het niet uitgesloten dat Chelsea opnieuw toenadering gaat zoeken om de linksback in de toekomst vast te leggen. Bronnen melden dat de club uit Engeland de verwachting had om Hartman te kunnen overtuigen, om vervolgens formeel op tafel te komen bij het bestuur van de Rotterdammers.

Inmiddels heeft Hartman zelf de knop al omgezet en ziet hij er het positieve van in. "Nu ben ik wel op een punt dat ik het heb geaccepteerd. Ik mag hier nog een jaar blijven en dat is zeker geen straf. Het is uiteindelijk wel mijn club en de vorige keer heb ik een tegenslag gehad en ben ik terug gekomen met een kampioenschap. Nu kijk ik alleen maar uit naar volgend jaar mei. Het is gewoon wat mij nu te wachten staat. Ik kan iedereen beloven dat ik er alles aan ga doen om hier te staan voor de fans."

Lees meer over
Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties