"Van alle Feyenoorders past hij fysiek het beste in de Premier League"

"Van alle Feyenoorders past hij fysiek het beste in de Premier League"

Het zal niet lang meer duren voordat de aankondiging volgt dat Arne Slot de nieuwe hoofdtrainer van Liverpool FC wordt. De huidige oefenmeester van Feyenoord gaat na drie seizoenen vertrekken en neemt Sipke Hulshoff, Etiënne Reijnen en Ruben Peeters mee naar de Premier League. De kans lijkt echter best groot dat Slot ook wel een speler probeert mee te nemen.

"Ik denk dat er zeker wel nog wat bij moet komen", begint Marcel van der Kraan in De Telegraaf. De chef Telesport doelt hiermee op de staf van Slot bij Liverpool. "Jurgen Klopp vertrekt met een stuk of acht Duitse assistenten. Head of Performance en voedingsdeskundigen: Klopp heeft alleen maar Duitsers gehaald blij die club. Ik denk dat hij nog wel acht vacatures moet opvullen."

Van der Kraan verwacht dat Slot in ieder geval één speler zal meenemen. "De kans dat Geertruida daarheen gaat is groter dan vijftig procent. Hij staat op de radar. Hij heeft het fantastisch gedaan bij het Nederlands elftal, in de Europa League en Champions League. Het is een jonge die van alle Feyenoorders fysiek het beste in de Premier League past. Ik heb over Geertruida geen enkele twijfel. Ik heb hem zoveel zien spelen. Er zijn spelers naar Engeland gegaan, bijvoorbeeld naar Manchester United, waarvan ik dacht dat ze fysiek niet waren opgewassen."

Het verhaal van vorige zomer kennen we inmiddels allemaal. Geertruida kon naar Leipzig, maar op het laatste moment ketste die transfer af. Inmiddels heeft hij weer een sterk seizoen achter de rug en moet hij een flink bedrag opleveren volgens Van der Kraan. "Minstens dertig miljoen euro. Feyenoord kon hem vorig jaar verkopen voor 25 miljoen en dat deden ze niet, dus ik denk dat er een flink bedrag op tafel moet komen."

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties