Geertruida voedt geruchten over Liverpool door bezoek aan uitwedstrijd

Geertruida voedt geruchten over Liverpool door bezoek aan uitwedstrijd

Lutsharel Geertruida was vandaag aanwezig in Londen om de uitwedstrijd van Liverpool FC bij te wonen. De verdediger van Feyenoord voedt hiermee de geruchten die rondgaan sinds de Engelsen en Feyenoord een akkoord hebben bereikt over trainer Arne Slot. De 45-jarige Bergentheimer zou volgens onbevestigde geruchten Geertruida dolgraag willen meenemen naar de Premier League.

De spelers van Feyenoord genieten van enkele vrije dagen, omdat de Rotterdammers dit weekend niet in actie komen. Volgende week start de voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Of Geertruida gebruik maakt van zijn vrijaf om zijn toekomstige werkgever aan het werk te zien is niet duidelijk. Liverpool speelde de uitwedstrijd tegen West Ham United met 2-2 gelijk waardoor een titel definitief uit beeld is.

Geertruida zal ongetwijfeld niet de enige Feyenoorder zijn die in de wandelgangen in verband gebracht gaat worden met Liverpool FC. Het is bekend dat de Engelsen zich aankomende zomer willen gaan versterken met een linker centrale verdediger. De Telegraaf zou het daarom niet onlogisch vinden als de Slowaak op een van de lijstjes staat bij The Reds.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties