#TT | Slot wil Geertruida meenemen naar Liverpool FC

#TT | Slot wil Geertruida meenemen naar Liverpool FC

De overstap van trainer Arne Slot naar Liverpool FC levert direct een storm aan geruchten op. Feyenoord heeft in de selectie een aantal spelers rondlopen die klaar zijn voor een volgende stap in hun carrière. Volgens Indykaila News staat Lutsharel Geertruida in de belangstelling van de nummer drie uit de Premier League.

Als we de berichtgeving mogen geloven, bereidt Liverpool FC momenteel een miljoenenbod voor op Geertruida. De interesse in de verdediger van Feyenoord klinkt niet onlogisch. De geboren Rotterdammer is een belangrijke schakel geweest in de speelwijze van Slot. Geertruida is niet alleen multifunctioneel inzetbaar, maar creëerde als rechtsback ook een man-meer situatie op het middenveld, wat een van de sterke punten van de Rotterdamse club is.

Geertruida heeft bij Feyenoord een contract dat loopt tot medio 2025. Beide partijen hebben niet de intentie om te verlengen, waardoor een vertrek aankomende zomer een logisch gevolg lijkt. Geertruida stond afgelopen zomer in de belangstelling van RB Leipzig, maar tot een transfer kwam het niet. De rechtsback heeft een geschatte marktwaarde van 35 miljoen euro, maar gezien zijn contractsituatie lijkt dit geen realistisch bedrag meer.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties