Lutsharel Geertruida

Lutsharel Geertruida is op 18 juli 2000 in Rotterdam geboren. Feyenoord gebruikte hem vooral als rechter vleugelverdediger, maar van nature is het een speler voor de positie als rechter centrale verdediger, een positie waar de huidige trainer Arne Slot hem ook wil gaan gebruiken. Al zal het moeilijk worden om Gernot Trauner uit de basis te spelen.

Geertruida kwam op negenjarige leeftijd bij Feyenoord (na eerdere avonturen bij Overmaas Rotterdam, Spartaan'20 en de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam). Stap voor stap kwam de verdediger dichterbij een basisplaats in Feyenoord 1. Op 25 oktober 2017, in de bekerwedstrijd tegen tegen AVV Swift (4-1 winst), viel hij in de 77ste minuut in en maakten de supporters in De Kuip kennis met hem.

9 augustus 2018 was de datum dat hij ook internationaal voor Feyenoord uitkwam, maar dat was helaas voor hem in de met 4–0 verloren wedstrijd tegen AS Trenčín. Vanaf het seizoen 2019 was hij over het algemeen basisspeler bij Feyenoord en viel hij op door zijn vele doelpunten als verdediger.