'Feyenoord bereidt zich voor op vertrek Slot: eerste opvolger genoemd'

'Feyenoord bereidt zich voor op vertrek Slot: eerste opvolger genoemd'

Feyenoord is inmiddels 24 uur op de hoogte van de interesse van Liverpool FC in Arne Slot. Al hebben de Engelsen zich nog niet officieel gemeld bij de Rotterdammers, houdt Feyenoord rekening met alle scenario's en bereidt zich dus ook voor op een vertrek van de succesvolle trainer. De Telegraaf weet te melden welke opvolger in beeld is bij Feyenoord.

Joseph Oosting wordt gezien als een serieuze optie die Slot zou kunnen opvolgen. De 53-jarige trainer doet het goed bij FC Twente en past volledig in het profiel van Feyenoord. De trainer wist bij de Tukkers en afgelopen seizoen bij RKC Waalwijk zijn ploegen uitstekend te ontwikkelen. Spelers die met Oosting hebben samengewerkt, zijn lovend over zijn manier van werken.

Oud-Feyenoorder Michiel Kramer was recent nog lovend over Oosting. De spits werkte in Waalwijk succesvol samen. ''Ik weet hoe hij werkt en hoe hij met spelers omgaat. Je ziet ook bij Twente nu dat die spelers met hem weglopen. Hij liet dat al bij RKC zien, een kleinere club, en nu ook bij een iets grotere club. Je zou kunnen zeggen dat daarna misschien een topclub aan bod komt. Hij verbindt, het is een winnaar én hij wil aanvallend voetballen.''

Sipke Hulshoff
De Telegraaf weet ook te melden dat Feyenoord niet alleen op zoek moet naar een opvolger van Arne Slot. De Rotterdammers zijn op de hoogte gebracht dat de 45-jarige Bergentheimer Sipke Hulshoff wil meenemen naar Liverpool. De assistent-trainer is sinds 2021 werkzaam voor Feyenoord. Voordat Hulshoff aan de slag ging bij het eerste elftal, stond hij voor de groep bij Feyenoord Onder 21.

Joseph Oosting is een uitstekende opvolger van Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties