"Ik denk dat het voor zijn eigen ontwikkeling ook goed is om weg te gaan"

Het is een keuze die Arne Slot waarschijnlijk niet meer hoeft te maken, maar wie krijgt er in de voorbereiding en volgend seizoen de voorkeur onder de lat bij Feyenoord? Mag Justin Bijlow zich nu laten zien in de hoop dat hij komende zomer een transfer gaat maken, of wordt er ook volgend seizoen gewoon gerekend op de Rotterdammer? De keeperskwestie bij de stadionclub blijft alsmaar terugkeren door de goede prestaties van Timon Wellenreuther.

Voor wie Feyenoord uiteindelijk moet kiezen? Michel van Egmond heeft een duidelijke voorkeur, zo laat hij weten in de Dick Voormekaar Podcast Extra op VI Pro. "Allebei kan niet, want ze willen allebei eerste keeper zijn. Wellenreuther zou ik in die goal zetten en een beter contract geven. Bijlow lekker verkopen nu hij nog een beetje fit is." Krabbendam vindt het ook de meest logische optie. "Ik denk dat het voor Bijlow zelf ook niet verkeerd is. Hij zit al zo lang bij Feyenoord en vorig jaar ging hij al bijna naar Manchester United. Het is natuurlijk niet alsof je een achterlijke keeper de deur uit doet."

Mits Bijlow fit blijft is hij natuurlijk een uitstekende keeper voor Feyenoord, maar juist zijn fitheid is in de afgelopen seizoenen een probleem gebleken. "Het is een hartstikke goede keeper. Maar je zit in een luxepositie met twee topkeepers en de een is vaak geblesseerd en de andere niet." Of Ronald Koeman ervoor kiest om Bijlow mee te nemen naar EK? Krabbendam ziet dat positief in. "Ik denk het wel. Als hij nu alles gewoon keept. Ik denk dat het voor zijn eigen ontwikkeling ook wel goed is om weg te gaan bij Feyenoord. Hij heeft er zo lang al gezeten. Een nieuwe omgeving en alles."

Inmiddels is het in ieder geval duidelijk dat Slot heeft gekozen om Bijlow het huidige seizoen te laten afmaken, vooral met oog op het aankomende EK. Toch leeft zelfs die vraag enorm onder Het Legioen. Onlangs konden de bezoekers van FR12.nl hun mening geven over welke doelman het seizoen moest afmaken en bracht 60% van de bijna 15.000 mensen hun stem uit op Timon Wellenreuther.

Wie moet er volgend seizoen onder de lat staan bij Feyenoord?
Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties