Feyenoord introduceert Settle: betaal je seizoenkaart met crypto

Feyenoord introduceert Settle: betaal je seizoenkaart met crypto

Vanaf seizoen 2024-2025 maakt Feyenoord het als eerste voetbalclub in Nederland mogelijk voor supporters om met cryptovaluta te gaan betalen. In samenwerking met partner Knaken introduceert de club Settle, een innovatieve betaalmethode waarmee seizoenkaarthouders vanaf dinsdag hun seizoenkaart kunnen verlengen.

"Met Settle als toevoeging op de bestaande betaalmethodes, bieden we onze supporters de vrijheid om te betalen op welke manier ze ook willen," vertelt commercieel directeur Ruud van der Knaap van Feyenoord. "Dit initiatief past goed binnen de visie die Feyenoord heeft op gebied van innovatie en klantgerichtheid, waarbij het gemak voor supporters centraal staat. Feyenoord is trots om deze stap samen met Knaken te zetten en zo de toekomst van financiële transacties in de sport verder vorm te geven."

Erik Hollander, CCO van Knaken: "De integratie van Settle bij Feyenoord is een voorbeeld van hoe nieuwe technologie de supporterervaring nóg beter kan maken. Met Settle bieden we een gebruiksvriendelijke en veilige betaalmethode, die een mooie stap voorwaarts is in onze voortdurende inspanningen om financiële innovatie toegankelijk te maken voor iedereen."

Settle is vooralsnog alleen beschikbaar als betaalmethode voor het verlengen van de seizoenkaarten. Feyenoord heeft de ambitie om Settle op korte termijn ook beschikbaar te maken voor andere online betalingen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties