Fotoverslag

vrijdag 2 mei 2014 01:00 4.452 keer bekeken

Theater mode Theater mode sluiten

Fotoverslag az - FEYENOORD

Let op! Het lijkt dat u het fotoverslag vanaf een mobiel of tablet bezoekt. Uw provider kan kosten rekenen voor het gebruik van veel data.

Zaterdag avond 3-5-2014 speelden wij de allerlaatste wedstrijd van het seizoen 2013-2014 in alkmaar.Wij zijn verzekerd van de 2e plek dus deze dag kunnen wij zonder de gebruikelijke wedstrijdspanning ingaan.

Het moderne stadion in alkmaar bied plaats aan iets meer dan 17.000 toeschouwers. Kan je nagaan dat de uitbreiding van de kuip nog groter is dan dit hele stadion. 70.000 Feyenoordsupporters in de kuip ik kan niet wachten tot het zover is .

En dan klagen ze bij ons over een beetje roest op het staal uit 1935. In alkmaar zijn de belangrijkste verbindingen van de constructie nu al gescheurd en verroest.

Het legioen gaat uiteraard weer op weg om Feyenoord te zien. Ook gisteren was een groot deel van de omringende vakken weer vol met Feyenoordsupporters. Zonder problemen overigens.

Na een geweldige middag in de binnenstad waar Feyenoordsupporters en az fans gewoon door elkaar op de terrassen zaten gingen wij gezamenlijk op weg naar het stadion

Ruim 8o% van de bezoekers bereikt via dit fiets/voetgangers tunneltje het stadion.

En eenmaal in het stadion aangekomen zien wij al snel de eerste Feyenoordsupporters met losse kaarten tussen het thuispubliek.

Spelers lopen inmiddels warm.

Vlaggen bij opkomst.

En het bomvolle uitvak scandeert KOEMAN KOEMAN !!

groen wit groen de kleuren van voetbalstad 1 ROTTERDAM !

Lamprou/Graafland Van Beek, De Vrij Mathijsen, Kongolo Clasie / Vormer Immers Vilhena Schaken/Goossens Pelle en Boetius .

Esteban Johansson Viergever Gouweleeuw Poulsen / Gorter Henriksen Ortiz / Wuytens Gudelj Beerens Avdic en Berghuis.

De stemming zit er goed in

Heel erg goed zelfs.

Het lijkt wel een beetje een thuiswedstrijd .

Reteketet az Reteketet az.

Az weet dat zij nog moeten aantreden in de play-offs en start voorzichtig.

KOEMAN KOEMAN KOEMAN !!

De eerste helft was zeker geen spektakel op het veld maar toch waren wij de bovenliggende partij.

Boetius had tot 2 keer aan toe de kans om de 0-1 op het score board te zetten maar het geluk was vandaag niet aan zijn zijde.

0-0 dus bij rust

Het legioen dat onophoudelijk de vele Feyenoordliederen had gezongen in de eerste 45 minuten kon de stembanden voor heel even laten herstellen .Wat een geweldige supporters hebben wij toch. Feyenoord heeft de fanatiekste mooiste en trouwste supporters van dit land en dat bewijzen wij elke week weer.

Helaas denken de burgemeesters daar anders over.

In de 53e minuut scoort LEX IMMERS de dikverdiende 0-1

LEX IMMERS !!

Doldwaze taferelen.

Het gaat nergens meer om maar het wordt gevierd alsof wij zojuist de CL finale hebben bereikt.

Dit is beleving.

Dit is passie .

Wij zijn Feyenoord. Wij zijn FEYENOORD!

De stewards hebben het er maar druk mee om enthousiaste supporters uit de hekken te halen. Zonder problemen uiteraard aangezien het respect naar de eigen stewards groot is . Zijn zijn net als ons ook Feyenoorder dus begrijpen wat er in ons omgaat.

En waar Feyenoord zijn is natuurlijk ook de groene rook.

De 0-2 hing in de lucht

Mooi moment was er voor Graafland die sinds 2008 geen competitie duel had gespeeld . Hij mocht de laatste 15 minuten van dit seizoen voor het eerst als doelman van Feyenoord 1 onder de lat staan.

Misschien zijn laatste minuten in Feyenoord 1 ???

Helaas krijgt Graafland nog wel een tegentreffer te verwerken. Het schot in de kruising van Gudmunson was onhoudbaar en de gelijkmaker was een feit.

Voor ons maakt deze gelijkmaker niks uit en vele hadden het niet eens door. De supporters blijven maar zingen het was een gezellige chaos.

Wat een geweldige supporters hebben wij toch. Nooit meer naar LIMBURG !! we hoeven nooit meer naar LIMBURG !! Lexie heeft de gouden schoen!! Lexie heeft de gouden schoen !!

KOEMAN KOEMAN KOEMAN KOEMAN.. messi messi Clasie komt eraan !! WE GAAN EUROPA IN !! WE GAAN EUROPA IN !!!

RONALD BEDANKT !!

Tot ziens ...

En het bleef nog lang gezellig in Alkmaar.

Het seizoen zit erop

De vlaggen kunnen terug naar huis.

Als de oranje gekte voorbij is dan zijn we er weer. Sterker gekker en beter dan ooit !!! WIJ ZIJN FEYENOORD ! WIJ ZIJN FEYENOORD !!!

Rooie en Witte groeten van de [FR12]Crew.

Website statistieken

FR12.nl heeft 72595 leden - Op dit moment zijn 629 mensen actief, waarvan 198 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved