'Sebaoui nadrukkelijk in beeld bij Willem II'

'Sebaoui nadrukkelijk in beeld bij Willem II'

Er is weer een club met interesse in de diensten van Feyenoorder Ilias Sebaoui. Willem II heeft 'heel nadrukkelijk' een lijntje uitgegooid naar de talentvolle aanvaller, zo weet club-watcher Dolf van Aert te melden. De ploeg uit Tilburg is sinds afgelopen weekend zeker van promotie naar de Eredivisie en kijkt nu dus naar versterkingen voor komend seizoen.

Bij FC Dordrecht miste Sebaoui dit seizoen nog geen enkele wedstrijd en is hij absoluut één van de smaakmakers. In totaal staat de teller momenteel op elf doelpunten en zeven assists. Deze cijfers zijn bij veel clubs in Nederland niet onopgemerkt gebleven en van bijvoorbeeld Go Ahead Eagles werd eerder ook al duidelijk dat ze concrete interesse hebben.

Voor de ontwikkeling van Sebaoui is het belangrijk om volgend seizoen op het hoogste niveau actief te zijn en door de recente promotie van Willem II is die club dus ook een realistische optie. Bij Feyenoord ligt het plan om zijn doorlopende contract eerst nog met één jaar te verlengen, zodat hij minimaal tot medio 2026 vast komt te liggen in Rotterdam. Na de voorbereiding van komende zomer moet er meer duidelijk worden of de jeugdinternational van Marokko een kans krijgt onder een nieuwe trainer bij Feyenoord, of dat hij (op huurbasis) ergens anders mag spelen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties