'Go Ahead Eagles concreet voor Feyenoord-huurling Sebaoui'

'Go Ahead Eagles concreet voor Feyenoord-huurling Sebaoui'

Ilias Sebaoui heeft over belangstelling niet te klagen. De huurling van Feyenoord presteert uitstekend tijdens zijn eerste seizoen voor FC Dordrecht in de Keuken Kampioen Divisie. Clubs uit de Eredivisie volgen de ontwikkeling van de talentvolle buitenspeler nauwlettend en Go Ahead Eagles is momenteel de meest concrete club. Dit schrijft 1908.nl.

Go Ahead Eagles heeft meerdere aanbiedingen neergelegd bij Feyenoord, dat nog altijd werkt maakt om zijn huidige contract tot medio 2025 met minimaal een jaar te verlengen. De Deventenaren hopen de 22-jarige aanvaller te overtuigen om op huurbasis de overstap te maken zodat hij zich in de Eredivisie verder kan ontwikkelen.

Sebaoui focust zich momenteel vooral op FC Dordrecht, dat via de play-offs nog altijd kans maakt om te promoveren. De speler heeft als droom om ooit te slagen in De Kuip, waardoor een nieuwe verhuurperiode een aannemelijke optie is, terwijl de speler er ook voor kan kiezen om een definitieve transfer te maken naar een van de geïnteresseerde partijen.

Zoals het er nu voor staat, sluit Sebaoui eerst aan tijdens de voorbereiding van Feyenoord op het nieuwe seizoen. De rechtspoot heeft zijn voorkeur over zijn vervolgstap nog niet bekendgemaakt. Sebaoui heeft een huidige geschatte transferwaarde van iets minder dan een miljoen euro en speelde 35 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin wist de linksbuiten tien keer te scoren en zeven assists af te leveren.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties