'Feyenoord werkt aan contractverlenging Sebaoui'

'Feyenoord werkt aan contractverlenging Sebaoui'

Feyenoord nadert een akkoord met Ilias Sebaoui over het verlengen van zijn contract. De talentvolle linksbuiten beschikt momenteel over een contract tot medio 2025, en de Rotterdammers willen Sebaoui belonen voor zijn goede ontwikkeling bij FC Dordrecht. Dit meldt 1908.nl.

De gesprekken tussen Feyenoord en het management van Sebaoui bevinden zich in de afrondende fase. De verwachting is dat de stadionclub spoedig een definitief akkoord bekendmaakt. Sebaoui staat in de belangstelling van onder meer clubs uit de Eredivisie.

Naar verluidt krijgt Sebaoui de kans om zich tijdens de voorbereiding te bewijzen bij Feyenoord 1, maar een definitieve transfer komende zomer is allesbehalve uitgesloten. Sebaoui tekende afgelopen zomer transfervrij in De Kuip, waardoor er een fraaie winst gemaakt kan worden.

Bij FC Dordrecht presteert Sebaoui uitstekend nadat hij bij Beerschot V.A. het voetbalplezier was verloren. De rechtspoot speelde 34 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, waarin hij tien keer scoorde en zeven assists gaf. Wanneer de Belg komende zomer een transfer maakt, profiteert zijn oude club hier ook financieel van.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties