'Zechiël weer aangesloten bij groepstraining Feyenoord'

'Zechiël weer aangesloten bij groepstraining Feyenoord'

Gjivai Zechiël is dinsdagmiddag weer aangesloten bij de groepstraining van het eerste elftal, zo weet 1908.nl. De talentvolle middenvelder kampte langere tijd met een knieblessure en lag er voor vier maanden uit, maar nu is hij dus weer volledig hersteld van die blessure. Mogelijk kan hij in de slotfase van het seizoen nog speelminuten maken.

Aan het begin van dit seizoen kreeg de 19-jarige middenvelder twee wedstrijden de kans om zichzelf op het hoogste niveau te laten zien. De fans waren zeker wel onder de indruk van zijn prestaties, maar bij Arne Slot wist Zechiël niet nog meer speeltijd af te dwingen. Het talent deed regelmatig mee bij Feyenoord Onder 21 omdat hij daar wel garantie kreeg op speelminuten en juist dat is belangrijk voor zijn ontwikkeling.

Dat Zechiël nu volledig is hersteld komt mogelijk goed uit voor Melvin Boel en Feyenoord Onder 21. De belofteploeg speelt namelijk op 25 mei de uitgestelde finale tegen de talenten van FC Volendam en nu Zechiël weer helemaal fit is, lijkt dat een realistische doelstelling. Onlangs verlengde de 19-jarige rechtspoot zijn contract tot medio 2028.

Lees meer over
Gjivai Zechiël
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties