Schreuder: "Het is natuurlijk heel lastig om nee tegen Feyenoord te zeggen"

Schreuder: "Het is natuurlijk heel lastig om nee tegen Feyenoord te zeggen"

Nadat Dick Schreuder eerder al wist te promoveren met PEC Zwolle, is hem dat nu ook gelukt bij het Spaanse Castellón. De 52-jarige trainer is ingestapt in een langdurige traject met de Spaanse club en hoopt uiteindelijk de club met aanvallend voetbal naar een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Juist door zijn voetbalvisie kwamen al snel de geruchten dat hij een goede opvolger is van Arne Slot.

"Ik heb me daar heel erg van afgezonderd", reageert Schreuder tegenover het Algemeen Dagblad op de berichten. "Omdat ik hier mijn werk goed wil doen. Maar op den duur ontkwam ik er niet meer aan. Er begonnen steeds meer mensen uit Nederland mij dat soort berichten te sturen. Zoals er in Spanje ook belangstelling voor mij is. Dat doet je goed, natuurlijk. Maar ik voel me gewoon enorm goed hier, bij deze club."

Hoewel de trainer het in Spanje goed naar zin zijn heeft, gaat hij zeker nadenken als er een telefoontje komt vanuit Rotterdam. "Het is natuurlijk heel lastig om nee tegen Feyenoord te zeggen. Maar dat geldt voor elke top 3-club in Nederland. Of welke club dan ook. En wat komt, dat komt. Maar op dit moment is het allemaal niet aan de orde. Daarom gaan we hier nog eerst rustig door."

Schreuder heeft nog een aantal doelen dit seizoen. "Naast dat er nog drie duels te gaan zijn, spelen we nog voor de Supercup tegen de kampioen uit de andere poule. Dat kan weleens Deportivo La Coruna zijn. Heel belangrijk, is ook weer een prijs. Dan zien we wel wat er gebeurt."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties