VIDEO: Hartman te gast in programma van Touzani

VIDEO: Hartman te gast in programma van Touzani

Naast zijn goede spel op de linkerflank bij Feyenoord, is Quilindschy Hartman bij Het Legioen ook enorm geliefd vanwege zijn positiviteit. Altijd loopt hij met een glimlach rond en probeert hij mensen te helpen als dat nodig is. Onlangs stapte Hartman bij de bekende Soufiane Touzani in de ‘spelersbus’ om een aantal challenges uit te voeren.

Nadat Hartman, die zelf geen rijbewijs heeft, een kort stukje mocht rijden in de bus, nam Touzani het stuur over. Bij de eerste stop kwam een groep Feyenoord-supporters in de bus die een mooi feestje wisten te bouwen. De linksback keek het allemaal toe met een grote glimlach en vervolgens barstte de strijd tussen de twee los en werd er een vooraf bedachte opdracht uitgevoerd.

Vervolgens werd er ook nog een inhoudelijk gesprek gevoerd en ging het over Hartman zijn leven als profvoetballer. "Ik kreeg vandaag nog een herinnering op Snapchat van twee jaar geleden en toen speelde ik in de Onder 21. Het zag er niet echt naar uit dat ik nu hier zou staan. Letterlijk heel je leven verandert en waar je ook komt ben je bezig met wat een ander ervan vindt, terwijl ik dat eigenlijk een hele vervelende gedachte vind."

"Als ik even uiteten ga, wil ik eigenlijk stiekem patatjes bestellen, maar doe ik dat niet", vervolgt de Feyenoorder zijn verhaal met een voorbeeld. "Ik voel toch een bepaalde druk van andere mensen. Uiteindelijk hou je gewoon weinig mensen over en dat is ook niet erg, maar als ik soms vriendengroepen zie van tien tot twintig mensen, kan ik daar wel jaloers op zijn. Het is een eenzame wereld."

Toch wil Hartman wel benadrukken dat hij ook geniet van het leven als profvoetballer. "Elke wedstrijd als ik weer die tunnel uitkom is het weer genieten. Het is echt een droom."

Lees meer over
Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties