Gimenez: "Niet specifiek omdat ik denk dat het mijn laatste wedstrijden zijn"

Gimenez: "Niet specifiek omdat ik denk dat het mijn laatste wedstrijden zijn"

Santiago Gimenez was zondagavond eindelijk weer belangrijk en werd zelfs bekroond tot KPN Man of the Match. De Mexicaan scoorde vanuit zijn eerste balcontact direct een penalty en wist later ook nog zijn tweede doelpunt van de avond te maken. De spits staat momenteel op een mooi aantal van 26 doelpunten over alle competities.

"Ten eerste raakte ik in de bekerfinale een beetje geblesseerd en kon ik niet spelen tegen Go Ahead Eagles", begint Gimenez zijn uitleg over het feit dat hij op de bank moest beginnen tegen PEC Zwolle. "Ayase speelde een geweldige wedstrijd en verdiende het dus om te starten." Voor de Mexicaan is het een extra motivatie om vanaf de bank te beginnen. "Uiteraard. Wanneer je als voetbalspeler goede concurrentie hebt met een andere speler, is dat goed omdat je dan beiden kan groeien. Natuurlijk maakt mij dit sterker, maar maakt het Ayase ook sterker."

Gimenez kon genieten van het afscheid dat Slot na afloop kreeg van Het Legioen, zo vertelt hij op de persconferentie in gesprek met RTV Rijnmond. "Hij verdient elke waardering die Het Legioen geeft. Hij heeft prachtige herinneringen gemaakt en veel prijzen gewonnen. Hij verdient dit dus echt. Wij zijn blij dat hij onze coach en ik heb veel vertrouwen in hem. Wij kijken ernaar uit om nog deze twee wedstrijden met hem te spelen."

Op het moment dat Slot zijn afscheid kreeg, keek Gimenez nog niet met een bepaald gevoel dat hij dit zelf binnenkort ook moet nemen. "Het kan zo zijn dat dit mijn laatste wedstrijden zijn. Ik probeer altijd alles te geven, maar niet specifiek omdat ik denk dat het mijn laatste wedstrijden zijn. Ik geef altijd alles, dus dit heeft daar niks mee te maken."

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties