Zoon van Arne Slot aanwezig op Vak S: "Luidkeels aan het meezingen"

Zoon van Arne Slot aanwezig op Vak S: "Luidkeels aan het meezingen"

Voor de fans, maar in het speciaal voor Arne Slot, is het nog even nagenieten van de mooie momenten die zondagavond plaatsvonden. Feyenoord zelf won met 5-0 van PEC Zwolle, maar met name het afscheid dat de trainer ontving was om kippenvel van te krijgen. Niet alleen zijn voetbalvisie, maar ook zeker zijn persoonlijkheid zal gemist worden in Rotterdam. Toch moet men alle vertrouwen hebben in Dennis te Kloese dat hij een waardige opvolger zal aanstellen.

"Dit verhaal gaat vast de kranten halen", weet Slot zelf al te voorspellen. "Maar mijn zoon had nog één wens in de drie jaar dat ik hier was. Dat was namelijk dat hij hier tussen de harde kern zou kunnen staan. Ik zag net al de video’s voorbij komen dat hij luidkeels aan het meezingen was. Misschien was hij wel de gene die het elke keer aan het inzetten was, Maar zijn droom is uitgekomen dat hij op de harde kern een wedstrijd mocht kijken."

Dat de zoon van Slot en de trainer zelf vandaag al afscheid moesten nemen van het grootste deel van de Feyenoorders, had alles te maken met de straf die de KNVB heeft opgelegd voor het competitieduel tegen Excelsior. "Vervelend genoeg is dan een aantal vakken dicht, dus dat vind ik wel heel erg jammer. Zeker voor mezelf, maar ook echt voor een aantal jongens. Ik denk dat die in een goed seizoen als deze ook een andere afsluiting zouden verdienen, maar dit is de realiteit."

Hoewel Slot nog nooit officieel heeft gezegd dat hij naar Liverpool gaat, is aan alles te merken dat die aankondiging niet lang meer zal duren. "Dat zal wel een lastige dag zijn. Niet alleen omdat je afscheid neemt van het stadion en de fans, maar ook omdat het de laatste dag is dat de spelers en staf bij elkaar zijn. Ik heb hier heel veel waardering gehad, maar datzelfde had ik op 1908 ook. Ik heb een geweldige tijd gehad en elke dag met veel plezier naar de club gereden. Dat zal een lastige dag worden."

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties