Geweldige beelden uit De Kuip: Slot moet een liedje zingen voor Het Legioen

Geweldige beelden uit De Kuip: Slot moet een liedje zingen voor Het Legioen

Arne Slot heeft zondagavond alvast een prachtig afscheid gekregen in een volle Kuip. Hoewel het nog officieel bevestigd moet worden dat de trainer vertrekt, liet hij duidelijk zien Het Legioen heel erg dankbaar te zijn. De waardering van beide kanten was enorm en gelukkig is er dit seizoen zelfs nog één wedstrijd te gaan in De Kuip.

Na afloop van de wedstrijd zag Slot de kans om de fans te bedanken voor de afgelopen drie seizoenen, maar ook voor de sfeer gedurende de wedstrijd. De trainer van Feyenoord liep richting de harde kern die er zondagavond voor het laatst bij was onder zijn leiding, want bij de seizoensafsluiting tegen Excelsior zijn de vakken X, R, S en T gesloten.

Het duurde niet lang voordat Slot voor de fans stond en riep 'Komen wij uit Rotterdam?'. Het Legioen schreeuwde luidkeels de bekende woorden terug: 'Ken je dat niet horen dan?!'

yv202455yv202455a9c02698

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties