"Tegelijkertijd liggen er ook hele mooie kansen bij Feyenoord"

"Tegelijkertijd liggen er ook hele mooie kansen bij Feyenoord"

Zowel in Nederland als in Engeland houdt de transfer van Arne Slot veel mensen bezig. De aankondiging laat nog even op zich wachten, maar de trainer nam afgelopen weekend deels al afscheid van Het Legioen en de Engelse journalisten halen alles uit de kast om nieuwe dingen te leren over de huidige trainer van Feyenoord.

"Het is bijna niet te overtreffen en ongelofelijk knap dat Slot zoveel heeft veranderd en zo constant is gebleven", begint Sjoerd Mossou in de AD Voetbalpodcast. De journalist zag hoe zijn collega's uit Engeland een mini-rapportage wisten te maken over de trainer en kon genieten van het feit dat Sky Sports in Bergentheim op bezoek was. "Het is een wereldprestatie en daar wordt hij ook prachtig voor beloond met een schitterende transfer."

Voor Slot zijn vervanger ligt er een grote uitdaging, maar ook niet onmogelijk. "Natuurlijk is die opdracht heel moeilijk, maar tegelijkertijd liggen er ook hele mooie kansen bij Feyenoord. Er is meer te besteden dan in het verleden en het is ook niet zo dat alles ineens in elkaar stort. Er ligt een prachtig trainingscomplex en er wordt een stuk professioneler gewerkt. Je kunt best wel voortborduren op wat er is neergezet, maar de lat ligt wel hoog uiteraard."

Kijkende naar het behaalde kampioenschap van PSV afgelopen weekend, heeft Feyenoord eigenlijk niet veel geks gedaan dit seizoen. "PSV was op alle vlakken net iets beter en dan moet je vooral kijken of je er zelf het maximale hebt uitgehaald. Feyenoord heeft in de beginfase een paar keer te veel punten laten liggen en verder hebben ze het over de hele linie aardig gedaan."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties