'Drie jeugdspelers kunnen contract tekenen bij Feyenoord'

'Drie jeugdspelers kunnen contract tekenen bij Feyenoord'

Maandag kondigde Feyenoord met Shiloh 't Zand, Ismail Ka en Dani Slory al aan dat er drie spelers voor een (nog) langere tijd aan de club zijn verbonden, maar het lijkt erop dat er op korte termijn nog meer spelers uit de jeugdopleiding een contract mogen tekenen. Volgens 1908.nl kunnen Tobias van den Elshout, Tijme Wessels en Izu Onunta binnenkort hun eerste profcontract tekenen.

Van den Elshout heeft dit seizoen zijn minuten vooral gemaakt in Feyenoord Onder 17, waar hij een uitstekende indruk maakt. Als middenvelder wist hij negen keer te scoren in 24 duels. Het bestuur van Feyenoord heeft het 17-jarige talent overtuigd om zijn eerste profcontract te tekenen en spoedig kan hij zijn handtekening zetten.

Ook Wessels kan zich op korte termijn voor meerdere jaren verbinden aan Feyenoord. De verdediger past goed in het spel van Feyenoord Onder 17 en moet zich de komende jaren verder ontwikkelen in Rotterdam-Zuid. Zes jaar geleden kwam de 17-jarige Wessels over van Sparta Rotterdam. Ten slotte kan ook de 16-jarige Onunta een handtekening zetten onder zijn eerste profcontract. De spits scoorde dit seizoen vijf doelpunten uit tien wedstrijden bij Feyenoord Onder 17.

Lees meer over
Feyenoord Onder 17
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties