'Feyenoord wil drie jeugdspelers belonen met nieuw contract'

'Feyenoord wil drie jeugdspelers belonen met nieuw contract'

Met het einde van het seizoen in zicht is men achter de schermen op contractueel gebied hard aan het werk om ook voor volgend seizoen door de hele club heen goede spelers actief te hebben. Wat betreft de jeugd zijn de Rotterdammers al langer gesprek met Jayden Candelaria en moeten er volgens 1908.nl nog drie spelers langer worden vastgelegd.

Met Ismail Ka, Lars de Blok en Twan Schens zijn de Rotterdammers ver in het onderhandelingsproces over het opwaarderen van de contracten. De spelers komen momenteel in actie voor Feyenoord Onder 21, Onder 18 en Onder 17. Eerder werd ook al het contract van Jaden Slory verlengd, terwijl Mike Kleijn de club na jaren gaat verlaten.

Voor het grote publiek zal Ka de meest bekende naam zijn. Als keeper maakte hij dit seizoen een goede indruk in het elftal van Robin van Persie gedurende de Youth League campagne. In de competitie wisselt hij met de andere doelmannen en stond hij tot dusver vijf wedstrijden onder de lat. Voorheen speelde Ka bij de Alphense Boys en sinds juli 2022 is hij actief in Rotterdam.

De Blok is een sterkhouder in het elftal van Feyenoord O21. De 19-jarige verdediger speelt sinds juli 2020 in de jeugdopleiding van Feyenoord en maakte de afgelopen periode een goede ontwikkeling door. Schens is ook een centrale verdediger en speelt officieel in Feyenoord O17, maar kijkt ook regelmatig mee bij Feyenoord O18. Het 17-jarige talent kwam over van Alphense Boys en speelt sinds 2019 in de jeugdopleiding van de Rotterdammers.

Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties