Feyenoord haalt Dani Slory van NAC terug naar Rotterdam

Feyenoord haalt Dani Slory van NAC terug naar Rotterdam

Dani Slory heeft maandag in het Perscentrum van De Kuip een contract getekend bij Feyenoord. De vijftienjarige jeugdinternational komt na het huidige seizoen over van NAC Breda en zal tot medio 2027 aan de club verbonden zijn. Slory sluit na de zomerstop aan bij Feyenoord Onder 17.

Voor Slory betekent de overgang naar Feyenoord een terugkeer bij de club waar hij eerder al tussen 2019 en 2021 actief was. Afgelopen drie seizoenen kwam de verdediger uit voor NAC Breda en zag hij zijn goede ontwikkeling tevens beloond worden met zijn debuut voor het Nederlands Elftal voor spelers onder de 16 jaar.

‘Ik ben dankbaar dat ik onder toeziend oog van mijn familie en vrienden een driejarig contract bij Feyenoord heb mogen tekenen,’ aldus Slory. ‘Het voelt goed om weer terug te keren bij de club waar ik in het verleden al een aantal seizoenen heb mogen spelen. Ik wil me op Varkenoord de komende jaren verder ontwikkelen tot een nog completere verdediger.’

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties