'RB Leipzig wil opnieuw aankloppen bij Feyenoord voor Geertruida'

'RB Leipzig wil opnieuw aankloppen bij Feyenoord voor Geertruida'

Met een contract tot medio 2025 lijkt het wel een zekerheid dat Lutsharel Geertruida komende zomer een transfer gaat maken. Vorig jaar was hij al dichtbij een overstap naar RB Leipzig, maar die ketste op het laatste moment af. Toch is de verdediger van Feyenoord nooit uit het vizier verdwenen in Duitsland en krijgt de interesse nu mogelijk weer een vervolg.

Volgens de Duitse krant BILD ziet Leipzig de zevenvoudig international van Oranje nog altijd als een interessante optie. Momenteel is de club echter nog niet concreet en dat hangt af van de toekomst van Benjamin Henrichs. De rechtsback heeft nog een contract tot medio 2025 in Leipzig en indien hij zijn contract niet wil verlengen, dan is een transfer van Geertruida een serieus scenario.

Vorig jaar dacht Leipzig voor een bedrag van ongeveer dertig miljoen euro Feyenoord te kunnen overtuigen om Geertruida over te nemen. Nu hij een groot deel van het seizoen heeft gespeeld als aanvoerder, zichzelf nog verder heeft ontwikkeld, en een volwaardig international is, wil het bestuur in Rotterdam een vergelijkbaar bedrag ontvangen.

Geertruida kwam dit seizoen al 45 wedstrijden in actie voor Feyenoord en wist hierin acht keer te scoren en vijf assists te geven.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties