Girona pakt door met komst Feyenoord-target Rodríguez: "Concreet bod ontvangen"

Girona pakt door met komst Feyenoord-target Rodríguez: "Concreet bod ontvangen"

Het lijkt er niet op dat Luciano Rodríguez van Liverpool Montevideo nog de stap gaat maken naar Feyenoord. Het bestuur in Rotterdam wil de Uruguayaan nog altijd naar De Kuip halen, maar de concurrentie is toegenomen en met name de City Group is erg concreet. In gesprek met 100% Deporte vertelt de zaakwaarnemer van Rodríguez over de situatie.

"Vandaag hebben we een concreet bod ontvangen rechtstreeks uit Girona", begint Mauricio Machado. "We hebben een ontmoeting gehad met Patanian (president van AC River Plate, Red.) en zij zijn geïnteresseerd om de onderhandelingen nieuw leven in te blazen. Morgen hebben we een ontmoeting met Palmeiras voor Luciano."

De club uit Spanje, onderdeel van de City Group, zou zelfs al een bod hebben uitgebracht. "Girona biedt het bedrag waar Liverpool om vraagt. Over het percentage van de aandelen dat verkocht zou worden, wordt onderhandeld. Liverpool wil minimaal 25% behouden. Het contract bij Girona zou er een van vier of vijf jaar zijn."

Afgelopen januari was Feyenoord bijna rond met alle partijen om de komst van Rodríguez mogelijk te maken, maar met name de tijd was een groot probleem. Ook speelde de 20-jarige aanvaller in die tijd jeugdinterlands met Uruguay. "Als we in januari nog een week hadden zou Luciano (Rodríguez red.) naar Feyenoord gaan. We waren heel dicht bij het sluiten van een deal", vertelt zijn zaakwaarnemer.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties