'City Football Group dient miljoenenbod in voor Rodríguez'

'City Football Group dient miljoenenbod in voor Rodríguez'

De komst van Luciano Rodríguez naar Feyenoord lijkt een heel lastig verhaal te gaan worden. City Football Group heeft zich namelijk gemeld bij Liverpool Montevideo met een miljoenenbod om de talentvolle buitenspeler los te weken. Dit meldt journalist Germán García Grova.

City Football Group, waarvan de aandelen in handen zijn van Abu Dhabi United Group (81%), het Amerikaanse Silver Lake (18%) en het Chinese CITIC Group (1%), heeft een bod neergelegd van vijftien miljoen euro voor tachtig procent van de transferrechten. Voor Feyenoord een flinke domper, aangezien de komst van Rodríguez in De Kuip nog altijd een thema is.

Liverpool Montevideo heeft het bod van vijftien miljoen euro in beraad en weet dat City Football Group ook de portemonnee trekt om de afspraken met Rodríguez na te komen. De buitenspeler heeft recht op twintig procent van de transferinkomsten. Het bod van City Football Group bestaat uit vijftien miljoen euro en maakt twintig procent over naar de Uruguayaan zelf.

Wanneer een akkoord wordt bereikt, is het niet duidelijk voor welke club Rodríguez daadwerkelijk gaat uitkomen. Manchester City, New York City, Melbourne City, Yokohama F. Marinos, Montevideo City Torque, Girona, Sichuan Jiuniu, Mumbai City, Lommel SK, Troyes AC, Palermo en EC Bahia staan op het portfolio van City Football Group. Daarnaast worden Club Bolivar, Vannes OC, en Geylang International gezien als partnerclubs.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties