Van Polen: "Het is ook gewoon het mooiste stadion van Nederland"

Van Polen: "Het is ook gewoon het mooiste stadion van Nederland"

Bram van Polen is zeker niet onder iedere Feyenoorder even geliefd door zijn uitspraken in het verleden, maar de welbespraakte clubheld van PEC Zwolle verscheen zondagavond na afloop van de kansloze nederlaag nog voor de camera om het te hebben over de wedstrijd, zijn gevoelens bij Arne Slot en hoe bijzonder De Kuip voor hem is.

"Ik vind het mooi en hij verdient dit ook", begint Van Polen in gesprek met ESPN over Slot. "Hij heeft hier echt iets moois neergezet en Feyenoord weer aan het voetballen gekregen zoals ze dat niet vaak hebben gezien hier in De Kuip. Ik denk dat Arne genoeg veren in zijn reet heeft gekregen, maar hij is naast een onwijs goede trainer ook een heel goed mens. Dat is voor mij vaak nog veel belangrijker. Het is een oprecht en heel puur mens."

Ook de wedstrijd zelf wordt nog besproken. "Het was in sommige gevallen ook echt wel de mannen tegen de jongens. Hoe wij af en toe worden afgebluft. Ik vond de eerste helft niet eens zo heel gek en hebben zij twee gelukkige doelpunten, maar je bent alleen maar aan het tegenhouden. Ik denk dat we twee kansen hebben gehad, maar verder is het echt tegenhouden. Dan weet je dat de bal een keer via via erin kan gaan. Dat dwingen zij ook wel af."

"Op een gegeven moment is het gewoon hopen dat ze een beetje rustig aan doen", vervolgt de clubheld van PEC Zwolle. Voor Van Polen is zijn laatste bezoek als speler aan De Kuip heel speciaal. "Ik heb hier mooi succes behaald en het is ook gewoon het mooiste stadion van Nederland. Qua sfeer en ook al schelden ze je af en toe helemaal verrot, het blijft wel echt een uniek publiek. Toen het eindsignaal ging dacht ik wel even van: dit is wel een momentje om van te genieten. Maar tijdens de wedstrijd was het weinig genieten eerlijk gezegd."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties