Nieuwe aflevering Kein Geloel: "Arne is een Feyenoorder"

Nieuwe aflevering Kein Geloel: "Arne is een Feyenoorder"

We ontkomen er niet aan. Arne Slot is wederom het hoofdgerecht van de kranten, de tv, het internet en ja, ook van Kein Geloel. Het was zo’n zondagavond waar je niet zo gek veel van verwacht op voorhand, maar die qua ambiance moeiteloos in de top 5 van dit seizoen terecht komt. We namen afscheid van de meest bejubelde trainer van - op z’n minst - deze eeuw. Voorbarig wellicht, maar niemand die nog twijfelt. Ook Arne niet.

Toch is het duidelijk: Arne is en blijft een Feyenoorder. De status die hij in Rotterdam heeft verworven gooit hij, verstandig en bedachtzaam als hij is, nooit meer weg. En dus durven we te stellen: Feyenoord is de mooiste en laatste topclub die hij in Nederland heeft getraind.

Uiteraard gaan we het ook gewoon over voetbal hebben. Over de uitstekende invalbeurt van Giménez. De feilloze potjes van Beelen. En hoe kijken we naar iemand als Zerrouki? Deed Ueda wat we hadden gehoopt?

Verder staan we stil bij de komende transferzomers én Varkenoord, waar toch een kleine leegloop qua hoofdtrainers staat te gebeuren. Dat wordt flink puzzelen voor onze nieuwe hoofd jeugdopleiding.

Klik hier om de aflevering te luisteren

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties