Fotoverslag

zondag 19 januari 2014 01:00 6.140 keer bekeken

Theater mode Theater mode sluiten

Fotoverslag fc utrecht - FEYENOORD

Let op! Het lijkt dat u het fotoverslag vanaf een mobiel of tablet bezoekt. Uw provider kan kosten rekenen voor het gebruik van veel data.

Na een goede voorbereiding in Spanje begon gisteren de eerste uitwedstrijd van het 2e deel van de competitie tegen fc utrecht.

Er wordt in media en ook door de spelers steeds meer over het landskampioenschap gesproken.Of dat terecht is laten we nog maar even in het midden aangezien wij eerst maar eens ongeslagen door maand door moeten komen.

Het is al jaren zo dat wij geweldige wedstrijden spelen en zomaar tegen een op papier wat mindere tegenstander kostbare punten verspelen. Volgens insiders is er sinds de gewonnen uitwedstrijd in en tegen Heerenveen iets in de spelersgroep gebeurt waardoor veel onderling vertrouwen is gekomen.De over mijn lijk mentaliteit is duidelijk terug in de groep.

En op de steun van de supporters kunnen zij natuurlijk altijd rekenen. Uit of thuis . Waar Feyenoord is zijn wij !

De wedstrijd staat onder leiding van Pieter Vink die voor de wedstrijd niets aan het toeval overlaat en de bevestiging van de netten in de galgenwaard uitvoerig test .

Lamprou Van Beek Nelom Goossens Bakkal Armenteros en Te Vrede mogen de wedstrijd vanaf de bank deze wedstrijd bekijken.

En de 11 die vandaag voor ons mogen spelen zijn Mulder Janmaat De Vrij Mathijsen Martins Indi Clasie Immers Vihena Schaken Pelle en Boetius.

Het is de 44e ontmoeting tussen beide clubs. daarvan werd er 13 maal gelijkgespeeld. Elfmaal was er winst voor de thuisploeg en maar liefst 19 X ging Feyenoord met de 3 punten terug naar Rotterdam. Utrecht heeft dit seizoen nog maar 1 thuiswedstrijd verloren en staat op de 9e plek op de ranglijst. In het seizoen 2006-2007 won fc utrecht voor het laatst van ons.(2-1).

14.30 uur en de spelers komen op het veld.

En de 11 van utrecht zijn, Ruiter Markiet Van der Maarel Heerings Bulthuis Diemers Ayoub Toornstra Oar De Ridder en Duplan.

Mathijsen maakt nog maar eens duidelijk dat er 90 minuten lang geknokt zal moeten worden.

En het volle Feyenoord vak wacht in spanning op de aftrap van deze wedstrijd

De Bunnikzijde waar de meest fanatieke aanhang van utrecht staat had vandaag een prachtig doek.

De trouwe aanhang van utrecht denkt zoals de meeste verenigingen hetzelfde over 020 als ons maar vandaag staan wij uiteraard loodrecht tegenover elkaar.

Fakkels en strijdliederen van zowel Feyenoord supporters als utrecht fans zorgen voor een geweldige sfeer bij opkomst van beide elftallen.

Na een geweldige openingsfase van Feyenoord was het Toornstra die in de 12 minuut gebruikmaakte van het balverlies van Clasie. Doelman Mulder stond vastgenageld aan de grond en zag de bal snoeihard in het net verdwijnen.

Maar Feyenoord komt al snel op gelijke hoogte door Ruben Schaken.

1-1 na 16 minuten speeltijd en het bomvolle Feyenoordvak ontploft

Prachtige goal.

Prachtig spandoek voor Frans van Seumeren die met een vijftal vrienden maar liefst 27 miljoen euro in de collectebus propte en Utrecht schuldenvrij heeft gemaakt.

Ondanks de goede sfeer in het stadion waren er toch weer wat kleine irritatie in de vakken rondom het Feyenoordvak.

Het doelpunt was in de ogen van de utrechtfans buitenspel en zij voelde zich tekortgedaan. De Feyenoordsupporters die overal in het stadion te vinden waren konden hun geluk niet op en dat werd hun niet gegund door de fans van utrecht.

Vooral in het vak aan de lange zijde ging het mis. Een volkomen doorgeslagen supporter trok de riem uit zijn broek en ging op de vuist met de stewards die snel ter plaatse waren om de boel te sussen.

Het was geen Feyenoord supporter maar dat maakt nu niet meer uit. Huilende kinderen en angstige ouders waren het gevolg van deze doorgeslagen idioot.

Helaas krijgen de losse kaart bezoekers van Feyenoord weer de schuld van dit incident. Dit is dus het resultaat van de te kleine uit vakken voor de supporters van Feyenoord die kost wat kost hun club willen zien spelen.

Is het wel verstandig om met je kostbaarste bezit naar een voetbalwedstrijd te gaan? .en is het wel verstandig van fc utrecht om deze ouders met hun kids naast een uitvak te plaatsen.? Je zou zeggen het moet kunnen maar helaas is het in de praktijk weer gebleken dat het niet kan.

Ondertussen gaat de wedstrijd gewoon verder en is het Feyenoord dat steeds sterker wordt.

1 minuut na de gelijkmaker komen wij door een wereldgoal van Pelle op een 2-1 voorsprong.

GRAZIANO PELLE !! prachtig achter het standbeen langs 1-2 !!!!!!!!

1-2 na 17 minuten wat een geweldige wedstrijd.!!

Komen wij uit ROTTERDAM !!

Pelle is helemaal los . prachtige aannames en slimme pasjes zorgen voor prachtige aanvallen van onze spelers.

En toch is het nog geen 4 minuten later alweer gelijk door het 2e doelpunt van Toornstra. Ondanks de protesten van Feyenoord is de gelijkmaker een feit.

Het antwoord van de stadionploeg volgt in de 33e minuut.

Stefan de Vrij !!!!! 2-3

En Ronald wijst gelijk naar de eigen helft en weet net als wij dat er nog een uur te spelen is in deze krankzinnige wedstrijd .

Maar hij zat er lekker in hoor.!!

En wij kunnen weer in de hekken.!!

Het veld spel en de snelle combinaties waren een lust voor het oog. De mix van jeugdige en ervaren spelers begint zijn vruchten af te werpen.

Het gezamenlijk afjagen en daarna snel vooruit voetballen maakte de spelers van utrecht helemaal gek

Zij konden niet in balbezit blijven en het voor ons wachten op de volgende Rotterdamse treffer.

Het hand in hand in rolde van de tribune tegenover de bunnikzijde dat na de 2-2 eigenlijk niet meer te horen was.

Utrecht probeerde het nog wel maar de Rotterdamse verdediging speelde een foutloze 2e helft.

Zelden zagen wij een zo sterk Feyenoord. Wat kan voetbal toch mooi zijn . Ondanks de kleine gebeurtenissen op de vakken die door de pers helaas weer in de schoenen worden geschoven van de Feyenoord aanhang is dit een geweldige middag voor de echte voetballiefhebbers.

Mulder hield zijn doel in de 2e helft schoon.

Boetius, een van de 11 uitblinkers deze wedstrijd blesseerde zich helaas. Het is nog niet zeker of hij de bekerwedstrijd tegen 020 kan spelen

Ruben heeft de winterstop goed gebruikt naar zijn eigen zeggen.Hij was een plaag voor zijn directe tegenstander die volgens bronnen bij utrecht na afloop van de wedstrijd nog steeds duizelig over het parkeer terrein liep op zoek naar zijn auto. Links, recht er onderdoor of er overheen Schaken was niet te stoppen

En dat maakt hij nog maar weer eens duidelijk met zijn 2e doelpunt.

72e minuut ....2 voor utrecht en 4 voor FEYENOORD ROTTERDAM.

2-4

Wat een spektakel!

Maar het wordt nog mooier als Vilhena in de laatste minuut de 2-5 op het score bord zet.

Terwijl het utrechtse publiek massaal op zoek gaat naar de uitgangen rollen de Feyenoord supporters van blijdschap over elkaar heen.

FEYENOORD bedankt voor een geweldige middag

En de extra tijd had dit keer nog wel 60 minuten mogen zijn.

Stel je eens voor dat wij dit ook in 020 kunnen laten zien. Stel je eens voor..

Eerst maar genieten van deze prachtige overwinning.

1-0 12 Toornstra . 1-1 16 Schaken . 1-2 17 Pelle . 2-2 21 Toornstra . 2-3 33 De Vrij . 2-4 72 Schaken . 2-5 89 Vilhena .

Geen Feyenoord supporters bij de volgende wedstrijd van onze club. Of mischien toch wel.? Succes en tot woensdag. Groene en witte groeten [FR12] John en de [FR12] crew

Website statistieken

FR12.nl heeft 72603 leden - Op dit moment zijn 493 mensen actief, waarvan 113 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved