Oosting levert duidelijk signaal richting Feyenoord met contractverlenging

Oosting levert duidelijk signaal richting Feyenoord met contractverlenging

Joseph Oosting en FC Twente zijn volgens Tubantia tot een akkoord gekomen over een nieuw contract. De 52-jarige trainer werd direct genoemd als een mogelijke opvolger bij Feyenoord van Arne Slot, maar door die gedachte lijkt nu een streep te kunnen.

"Ik ben nog lang niet klaar hier en wil heel graag bij FC Twente blijven. We zijn met iets moois bezig", vertelt Oosting. "Er zullen ongetwijfeld ook nog mindere tijden komen, maar dat staat los van alles. Ik zit bij een geweldige club, die volop in ontwikkeling is en werk met een stel geweldige mensen samen. Ik ben er oprecht trots op dat ik trainer ben van FC Twente en dat ook blijf", aldus de trainer die met zijn nieuwe contract tot medio 2027 vastligt in de Grolsch Veste.

Technisch Directeur Arnold Bruggink is blij dat zijn trainer de komende jaren nog in Enschede zal blijven. FC Twente gaat Europees voetbal spelen en dat is een mooie prestatie. "Naast die topprestatie ben ik ook heel enthousiast over de manier waarop er wordt gewerkt. Joseph is ambitieus, legt de lat hoog en er is volop aandacht voor de individuele ontwikkeling van spelers. Hij straalt in alles uit dat hij het naar de zin heeft en trots is om trainer van FC Twente te zijn. En dat zien we graag."

Geruchten
Afgelopen week werd Oosting al geconfronteerd met de speculaties dat hij een mogelijke opvolger van Arne Slot kan worden. "Dat 'als, als, als'. Wat moet ik daarmee? Ik doe niet aan 'als dit en als dat'. Als het gebeurt, zien we het wel. En ik doe niet aan geruchten of wat er allemaal in de pers staat. Feyenoord is een mooie club, maar ik zit nu ook bij een héle mooie club."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties