AD schetst negen potentiële kandidaten: wie wordt opvolger van Slot?

AD schetst negen potentiële kandidaten: wie wordt opvolger van Slot?

Algemeen directeur Dennis te Kloese hield afgelopen maandag nog geen rekening met een vertrek van Arne Slot. Inmiddels heeft Liverpool FC zich officieel gemeld in De Kuip en moet Feyenoord vrezen voor een vertrek van de succescoach. Het Algemeen Dagblad brengt een lijst van negen namen in beeld als potentiële opvolgers.

Voorlopig wordt alleen de naam van Joseph Oosting gelinkt aan Feyenoord. De trainer maakt een goede indruk bij FC Twente en staat volgens De Telegraaf dan ook op de radar van de Rotterdamse club. De overige namen zijn nog niet gelinkt aan Feyenoord, maar worden door de krant gezien als mogelijke kandidaten.

Dat Slot ooit ging vertrekken bij Feyenoord is helder, de vraag was echter wanneer. Vorig jaar zomer kreeg Te Kloese de vraag of er al een profielschets is gemaakt van een eventuele nieuwe trainer. ''De huidige speelstijl, met veel energie en aanvalslust, die willen we handhaven. Mocht Arne ooit vertrekken, dan zullen we zoeken naar een trainer die daarbij past. Al zal iedere trainer ook zijn eigen accenten willen toevoegen.''

Over het aantal kandidaten hoeft Feyenoord zich geen zorgen te maken. Rondom de geruchten over een mogelijk vertrek van Slot naar Tottenham Hotspur stonden de trainers in de rij om zichzelf aan te bieden. Welke namen dat waren is niet bekend, maar het geeft wel aan dat Feyenoord in trek is. Op trainingscomplex 1908 is de voertaal inmiddels Engels, waardoor een Nederlandse trainer niet direct de voorkeur heeft.

Het Algemeen Dagblad schetst onderstaande namen in de poll als mogelijke opties voor Feyenoord. Opvallende naam is Nuri Sahin. De oud-Feyenoorder is momenteel assistent-trainer bij Borussia Dortmund en de verhalen over de oud-voetballer zijn louter positief. Ook meer bekende namen als Giovanni van Bronckhorst en Pascal Jansen worden gezien als mogelijke nieuwe trainer van Feyenoord.

Welke trainer zie jij graag Slot opvolgen?
Lees meer over
Arne Slot Dennis te Kloese
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties