'Slot geeft ja-woord aan Liverpool: persoonlijk akkoord snel verwacht'

'Slot geeft ja-woord aan Liverpool: persoonlijk akkoord snel verwacht'

Arne Slot wil de overstap maken naar Liverpool FC. De trainer van Feyenoord heeft groen licht gegeven aan de Engelse club nadat het eerste gesprek zeer positief is verlopen. Dit meldt journalist Fabrizio Romano woensdagmiddag.

Liverpool FC heeft, met de wetenschap dat Slot het ziet zitten om in de Premier League aan de slag te gaan, zich officieel gemeld bij Feyenoord. Beide clubs onderhandelen momenteel over een transfersom om het doorlopende contract tot medio 2026 af te kopen.

Hoewel het de laatste uren al wel duidelijk was dat Slot Liverpool FC ziet als een uitstekende stap, is het nu officieel bevestigd dat Slot Feyenoord wil verlaten. De Engelsen staan ook positief tegenover een dienstverband, want van alle trainers die op de shortlist staan, wordt er alleen met de Rotterdamse club onderhandeld.

Slot is de droomkandidaat van Liverpool FC om de vertrekkende Jürgen Klopp op te volgen. De Engelsen zijn nu met de zaakwaarnemer van Slot aan het praten over de contractvoorwaarden en daar worden geen problemen verwacht. Het is zelfs een kwestie van tijd voordat de 45-jarige Bergentheimer een persoonlijk akkoord weet te bereiken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties