'Feyenoord wees negen miljoen euro af voor Slot'

'Feyenoord wees negen miljoen euro af voor Slot'

Feyenoord en Liverpool FC zijn momenteel in volle onderhandelingen over trainer Arne Slot. Vanmorgen werd bekend dat het eerste bod is ontvangen en direct is afgewezen door de Rotterdammers. Het betrouwbare The Athletic meldt dat het openingsbod een bedrag van negen miljoen euro betreft.

Feyenoord voelt zich sterk staan in de onderhandelingen met Liverpool FC. Slot beschikt over een doorlopend contract tot medio 2026 en voor aankomende zomer is er geen vertrekclausule actief. Echter is het wel zo dat Slot ambitieus is en dolgraag de overstap maakt naar de huidige nummer twee van de Premier League.

Dennis te Kloese laat aan Voetbal International weten dat een deal goed moet zijn voor alle partijen. ''En zeker voor Feyenoord'', is de opvatting van de algemeen directeur. Te Kloese heeft echter geen haast om de onderhandelingen met de Engelsen snel af te ronden. De Rotterdammers staan 'niet te springen' om een vertrek van de succesvolle hoofdtrainer.

Te Kloese wil Slot het liefst behouden en daarmee volgend seizoen zo goed mogelijk voor de dag komen in de Champions League. Het weekblad weet ook te melden dat de houding van Liverpool FC vraagtekens oproept in het Maasgebouw. ''Intern bij Feyenoord verbaast men zich over de haast die Liverpool nu lijkt te maken.''

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties