'Liverpool FC meldt zich officieel bij Feyenoord voor Slot'

'Liverpool FC meldt zich officieel bij Feyenoord voor Slot'

Liverpool FC heeft zich vandaag officieel gemeld bij Feyenoord om Arne Slot over te nemen. De Rotterdammers hebben vanuit Engeland een openingsbod ontvangen. Dit melden het Algemeen Dagblad en 1908.nl. Dinsdagochtend kwamen er vanuit Engeland signalen dat de nummer twee uit de Premier League een miljoenenbod aan het voorbereiden is, en dat is woensdag ingediend.

Feyenoord zet in op een bedrag van vijftien miljoen euro voor Slot, maar het openingsbod van Liverpool FC ligt een stuk lager. De verwachtingen zijn dan ook dat het eerste bod direct van tafel wordt geveegd door algemeen directeur Dennis te Kloese. Slot heeft een doorlopend contract in De Kuip en daardoor kan de stadionclub stevig onderhandelen.

Slot staat open voor een overstap naar Liverpool FC. Zijn zaakwaarnemer, Rafaela Pimenta, is dan ook al in vergevorderde onderhandelingen met de Engelse club en de verwachtingen zijn dat er spoedig een persoonlijk akkoord bereikt gaat worden. Daarna is het aan de clubs om tot een overeenkomst te komen. Slot zijn contract loopt tot medio 2026 en deze zomer is er geen vertrekclausule actief.

Liverpool FC is met het openingsbod een stuk doortastender dan Tottenham Hotspur FC afgelopen zomer. De Engelsen hebben toen uitgebreid gesproken met Slot, maar hebben zich daarna nooit officieel gemeld bij Feyenoord. De huidige nummer twee uit de Premier League heeft dat woensdagochtend dus wel gedaan.

Bevestiging uit Engeland
Het nieuws wordt inmiddels ook bevestigd door diverse journalisten uit Engeland. Liverpool FC heeft de onderhandelingen officieel geopend en het is nu wachten op een reactie van Feyenoord.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties