'Miljoenenbod op Slot in de maak: Liverpool wil snel toeslaan'

'Miljoenenbod op Slot in de maak: Liverpool wil snel toeslaan'

De interesse van Liverpool FC in trainer Arne Slot begint serieuze vormen aan te nemen. Engelse media duiken massaal op de belangstelling van de Engelse topclub in de trainer van Feyenoord. Toonaangevende media zoals The Guardian en Sky Sports melden dat de huidige nummer twee in de Premier League binnen enkele weken Slot wil presenteren.

Liverpool FC denkt dat negen miljoen pond voldoende is om Slot los te weken bij Feyenoord. Sky Sports heeft hier echter zijn bedenkingen bij aangezien algemeen directeur Dennis te Kloese heeft aangegeven er alles aan te gaan doen om Slot te overtuigen nog een seizoen in De Kuip te blijven. Of dit een realistische gedachte is, valt te betwijfelen. Slot heeft inmiddels al kenbaar gemaakt dolgraag de overstap naar Liverpool te maken.

"Slots prestaties met een relatief bescheiden budget en een agressieve speelstijl hebben wijdverbreide interesse gewekt," legt The Guardian de interesse van Liverpool in Slot uit. De Bergentheimer heeft bij Feyenoord een contract tot medio 2026 en daarnaast zijn er voor aankomende zomer geen clausules beschikbaar. De Rotterdammers kunnen daardoor vragen wat ze willen of zelfs een uitgaande transfer van de trainer blokkeren.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties