'Liverpool FC opent gesprekken met 'belangrijkste kandidaat' Slot'

'Liverpool FC opent gesprekken met 'belangrijkste kandidaat' Slot'

Trainer Arne Slot staat bovenaan het verlanglijstje van Liverpool FC. De Engelsen zoeken naar een opvolger van Jürgen Klopp en hebben inmiddels al een gesprek gevoerd met de trainer van Feyenoord. Dit meldt de betrouwbare journalist Paul Joyce, die de nummer twee uit de Premier League op de voet volgt.

Fabrizio Romano bevestigt dat Slot een gesprek heeft gehad met de Engelse topclub. Daarnaast meldt de journalist dat er nog een ontmoeting gepland staat tussen beide partijen om een eventuele samenwerking met elkaar te bespreken.

Slot heeft bij Feyenoord een doorlopend contract tot medio 2026. Voor aankomende transferzomer is er geen clausule in zijn contract aanwezig, waardoor algemeen directeur Dennis te Kloese sterk staat in de mogelijke onderhandelingen met Liverpool FC.

Na afloop van de gewonnen bekerfinale van afgelopen zondag liet Slot al doorschemeren rekening te houden met medewerking van Feyenoord wanneer een interessante topclub zich meldt. ''Als ik het een mooie kans vind, schat ik in dat er op basis van wat ik bij Feyenoord heb gepresteerd wel een akkoord zal komen.''

Belangrijkste kandidaat
Liverpool FC heeft niet alleen Slot op de shortlist staan. Gary O'Neil en Ruben Amorim worden nadrukkelijk genoemd en daar zijn ook gesprekken mee gevoerd. De trainer van Feyenoord geldt momenteel echter wel als belangrijkste kandidaat.

Bij Feyenoord is Slot een ware voltreffer geworden. De trainer werd in de zomer van 2021 transfervrij aangesteld door toenmalig technisch directeur Frank Arnesen. Slot stond 144 officiële wedstrijden voor de groep en won daarin de landstitel en de TOTO KNVB Beker.

Berichtgeving bevestigd
De interesse in Slot van Liverpool FC is ook door Nederlandse media bevestigd gekregen. 'The Reds' zien in de huidige trainer van Feyenoord de perfecte opvolger van Jürgen Klopp vanwege zijn persoonlijkheid, speelstijl en de manier waarop hij zijn spelers weet te doorontwikkelen.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties