'Tottenham Hotspur bepaalt vraagprijs: nieuwe poging Feyenoord'

'Tottenham Hotspur bepaalt vraagprijs: nieuwe poging Feyenoord'

Waar bij Feyenoord iedereen toeleeft naar de TOTO KNVB Bekerfinale van aanstaande zondag, wordt er achter de schermen ook druk gewerkt aan volgend seizoen. De Rotterdammers willen de selectie versterken aan de bovenkant en de naam van Bryan Gil wordt daarbij nadrukkelijk genoemd. Feyenoord weet inmiddels welk bedrag Tottenham Hotspur verlangt voor de talentvolle buitenspeler.

Daniel Levy, voorzitter van Tottenham Hotspur, heeft de vraagprijs bepaald op een bedrag van vijftien miljoen pond, omgerekend een bedrag van iets meer dan zeventien miljoen euro. Dit meldt journalist Matthew Chadder. De nummer vijf uit de Premier League betaalde drie jaar geleden een bedrag van 25 miljoen euro om Gil over te nemen van de Spaanse club Sevilla FC. Wanneer Levy erin slaagt om de buitenspeler te verkopen voor de vraagprijs wordt er een verlies gemaakt van 6,6 miljoen pond op Gil.

Gil is duidelijk geweest over zijn toekomst. De linkspoot met een contract tot medio 2026 staat open voor twee opties: zijn kans grijpen bij Tottenham Hotspur of een definitieve transfer maken naar een club met een goed plan en zicht op speeltijd. Gil is twee keer eerder verhuurd tijdens zijn periode bij de Engelse club en een nieuwe verhuurperiode ziet hij momenteel niet meer zitten.

Nieuwe poging Feyenoord
Of Feyenoord gaat toeslaan is afwachten. Volgens 1908.nl hebben de Rotterdammers afgelopen week een volgende poging gedaan om Gil los te weken bij Tottenham Hotspur. De stadionclub zet in op een definitieve transfer. Het laatste voorstel ligt onder de tien miljoen euro. Spaanse media melden dat Mallorca, Real Sociedad, Villarreal en Sevilla de situatie nauwlettend volgen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties