'Feyenoord meldt zich opnieuw voor Bryan Gil'

Feyenoord waagt een nieuwe poging voor Bryan Gil. De Rotterdammers hebben zich bij Tottenham Hotspur gemeld om een deal te bespreken. Dit meldt 1908.nl. Tijdens de zomerse transferwindow liepen de onderhandelingen met de Engelse topclub op niets uit. Nu hoopt algemeen directeur Dennis te Kloese op meer succes.

Feyenoord ziet de 23-jarige Spanjaard als een 'versterking aan de bovenkant'. Voor de Rotterdammers is een huurtransfer en een definitieve overname bespreekbaar. Gil heeft een doorlopend contract tot medio 2026 en een geschatte marktwaarde van zestien miljoen euro. Ook een optie tot koop in het huurcontract is voor de stadionclub een reële mogelijkheid.

Dat Feyenoord afgelopen zomer geen akkoord kon bereiken met Tottenham Hotspur had ook te maken met de wens van Gil. De linkspoot wilde zijn kans grijpen in de Premier League en zag een nieuwe verhuurperiode daarom niet zitten. Dit seizoen kwam hij in de competitie slechts tot 189 minuten, waardoor Gil mogelijk nu wel openstaat voor een optie waar hij meer aan spelen toekomt.

Nieuwe verhuurperiode geen optie (update)
Gil werd tijdens zijn periode bij Tottenham Hotspur uitgeleend aan Valencia CF en Sevilla FC en ziet een nieuwe verhuurperiode niet zitten. Dit meldt transferexpert Fabrizio Romano. "Gil had in januari al geen intentie om Spurs op huurbasis te verlaten, ook al kreeg hij meerdere aanbiedingen," meldt de journalist. "Het plan voor de zomer blijft hetzelfde: de focus op Spurs. Tenzij het om een belangrijk project gaat met een permanente transfer."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties