Sky Sports vliegt over naar Rotterdam voor Slot

Sky Sports vliegt over naar Rotterdam voor Slot

Gary Cotterill is weer gesignaleerd in Rotterdam. De bekende journalist van Sky Sports is speciaal afgereisd naar Nederland om een glimp op te vangen van trainer Arne Slot. Cotterill meldde zich bij het trainingscomplex 1908 om van daaruit een update te geven over de laatste ontwikkelingen rondom de interesse van Liverpool FC in Slot.

Cotterill lijkt voorlopig voor niets afgereisd te zijn naar Rotterdam, want Feyenoord bereidt zich voor in Deventer op de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Na de wedstrijd is er wel een persmoment waar de Engelse journalist kan aanschuiven, maar of Slot veel wil loslaten over de onderhandelingen met Liverpool FC is afwachten.

Peeters en Hulshoff volgen Slot
Feyenoord gaat er alles aan doen om een uitloop in de medische en technische staf te voorkomen. Naast trainer Arne Slot staat ook assistent-trainer Sipke Hulshoff op de nominatie om de overstap naar Liverpool FC te maken. De verwachting is dat Head of Performance Ruben Peeters bij Feyenoord gaat vertrekken. Als het aan de stadionclub ligt, blijft het hierbij.

Dennis te Kloese is volgens De Telegraaf duidelijk geweest als het gaat om de overige medewerkers. Feyenoord waakt voor een leegloop en gaat er alles aan doen om uitgaande transfers van medewerkers te blokkeren. Assistent-trainer John de Wolf blijft hoe dan ook in De Kuip. De oud-voetballer heeft een meerjarig contract en heeft er nooit een geheim van gemaakt geen heil te zien in een buitenlands avontuur.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties