'Liverpool FC wil komende uren akkoord bereiken met Feyenoord'

'Liverpool FC wil komende uren akkoord bereiken met Feyenoord'

Arne Slot krijgt mogelijk snel zijn zin. De trainer van Feyenoord hoopt voor het weekend op duidelijkheid en Liverpool FC geeft daar gehoor aan. Volgens journalist Fabrizio Romano wil de Engelse club snel een akkoord bereiken en dringt het de komende uren aan op nieuwe onderhandelingen om een overeenstemming te bereiken over een transfersom.

Liverpool FC was woensdag al van plan om verder te onderhandelen met Feyenoord. De Engelsen wilden naar Rotterdam vliegen om in gesprek te gaan met Dennis te Kloese. De algemeen directeur was echter in Madrid voor een belangrijke meeting met de ECA (European Club Association). Vandaag hopen de Engelsen op meer succes en de opvolger van Jürgen Klopp definitief vast te leggen.

Liverpool-coach
Virgil van Dijk speelde woensdagavond met Liverpool tegen Everton en werd na afloop gevraagd over de mogelijke komst van de trainer van Feyenoord. De aanvoerder van de Engelsen ziet een samenwerking met Slot wel zitten, maar vond het lastig om de juiste woorden te vinden vanwege de net verloren wedstrijd tegen Everton.

''Ik vind het lastig om deze vraag nu te beantwoorden, maar ik denk dat Arne Slot op dit moment een van de beste Nederlandse coaches is'', vertelt Van Dijk in gesprek met ViaPlay. ''Ik denk dat dat hij met zijn filosofie en manier van spelen wel een Liverpool-coach kan zijn. Alleen wat ik lees en hoor is dat het nog lang niet rond is, dus we zullen het wel zien en dan zullen we ons daar volgend jaar op focussen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties