'Slot hoopt snel op duidelijkheid; Feyenoord wil leegloop voorkomen'

'Slot hoopt snel op duidelijkheid; Feyenoord wil leegloop voorkomen'

Arne Slot is er veel aan gelegen om voor het weekend duidelijkheid te hebben over zijn toekomst. De trainer van Feyenoord staat open voor een overstap naar Liverpool FC en wil een soap zoals vorig jaar voorkomen. Slot werd wekenlang gelinkt aan Tottenham Hotspur om vervolgens een nieuw contract te tekenen bij Feyenoord.

Slot is voor een snel akkoord afhankelijk van Liverpool FC en Feyenoord. Beide clubs onderhandelen volop. Volgens De Telegraaf is woensdag een bod van zeven miljoen euro, dat door bonussen kan oplopen naar negen miljoen euro, afgewezen door Feyenoord. De Engelsen wilden afreizen naar Rotterdam om verder te onderhandelen, maar Dennis te Kloese heeft een meeting met ECA (European Club Association) in Madrid.

Feyenoord blokkeert leegloop
Bij Liverpool FC komen er veel vacatures vrij. Niet alleen Jürgen Klopp gaat de club verlaten. Assistent-trainer Peter Krawietz, head of fitness Andreas Kornmayer, dokter Andreas Schlumberger, sportdirecteur Jorg Schmadtke en voedingsdeskundige Nona Meyer verlaten de Premier League club. Feyenoord heeft al duidelijk gemaakt dat het zich hard gaat opstellen wanneer Slot meerdere mensen binnen de club wil meenemen en blokkeert daarmee een leegloop.

De verwachting is dat assistent-trainer Sipke Hulshoff en head of performance Ruben Peeters de overstap gaan maken naar The Reds. Wanneer Liverpool FC zich voor overige medewerkers gaat melden, wordt er alles aan gedaan om dit te blokkeren. "Feyenoord zal zich, net als bij Slot zelf, niet soepel opstellen, omdat de club naast een aantal spelers die bij grote transfers moeten worden vervangen, niet ook nog een complete organisatie opnieuw wil inrichten," schrijft de krant.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties